Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Feu boles de síndria i talleu el mató a daus de la mateixa mida que les boles.
  2. Munteu unes broquetes posant una bola de síndria, una fulla de menta, un dau de mató, una bola de síndria, una fulla de menta i un dau de mató. Reserveu-les en una plàtera allargada i embolicada amb film transparent.
  3. Dissoleu l’agar-agar en 50 ml d’aigua.
  4. Poseu un cassó al foc amb la resta de l’aigua i el sucre. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’agar-agar i bulliu-ho 1 min. Tot seguit, apagueu el foc, afegiu-hi la barreja de la majordoma i deixeu-ho infusionar 6 min. Coleu-ho i deixeu-ho a la nevera, que es torni gelatinós.
  5. Quan la sopa sigui freda, tritureu-la amb un túrmix, que us quedi homogènia.
  6. Poseu-la en un plat soper, repartiu els gerds per tota la superfície i poseu-hi una broqueta al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto