Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: sofregiu la ceba i dos terços de les olives amb la mantega. Diluïu-ho amb vi negre, bulliu-ho breument i tritureu-ho. Afegiu-hi l'orenga i la resta de les olives, i incorporeu-hi a poc a poc els bocins de mantega. Condimenteu-ho.
  2. Aplaneu lleugerament l'escalopa, poseu-hi a sobre els talls d'Emmentaler, empebreu-ho i emboliqueu-ho. Poseu-ho a la broqueta alternant-hi ceba i carbassó; reserveu-ho en fred.
  3. Salpebreu les broquetes. Feu-les amb mantega.
  4. Serviu les broquetes en plats calents amb la salsa.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: