Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: sofregiu la ceba i dos terços de les olives amb la mantega. Diluïu-ho amb vi negre, bulliu-ho breument i tritureu-ho. Afegiu-hi l'orenga i la resta de les olives, i incorporeu-hi a poc a poc els bocins de mantega. Condimenteu-ho.
  2. Aplaneu lleugerament l'escalopa, poseu-hi a sobre els talls d'Emmentaler, empebreu-ho i emboliqueu-ho. Poseu-ho a la broqueta alternant-hi ceba i carbassó; reserveu-ho en fred.
  3. Salpebreu les broquetes. Feu-les amb mantega.
  4. Serviu les broquetes en plats calents amb la salsa.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: