Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al conill al pibil: tritureu tots els ingredients (menys el conill) per fer una marinada. Cobriu la carn amb la marinada dins d’un recipient (o una bossa de plàstic) i deixeu-la marinar a la nevera 4-8 h.
  2. Per al romesco: rostiu tres calçots al forn, a màxima potència, fins que comencin a desprendre suc. Retireu-los, tapeu-los i deixeu-los reposar uns minuts. Peleu-los i talleu-los a rodanxes gruixudes. Reserveu-los.
  3. Poseu el conill amb la marinada en una safata de forn i tapeu-lo amb paper d’alumini, paper de forn o una estora de silicona. Enforneu-lo a 160 oC, 1 h 30 min, fins que estigui cuit.
  4. Deixeu temperar la carn durant uns minuts.
  5. Reduïu el suc de la cocció en una paella fins que tingui textura de salsa.
  6. Quan el conill es pugui manipular, desosseu-lo i trinxeu-ne la carn a dauets. Afegiu-hi la salsa reduïda.
  7. Tritureu els bitxos amb un robot. Afegiu-los al romesco amb la pela de taronja ratllada.
  8. Peleu el quart calçot i talleu-ne la part blanca a la juliana, en sentit longitudinal. Submergiu-lo en aigua freda amb gel 5 min, perquè perdi la picor i quedi ben cruixent.
  9. Al moment de servir el plat, escampeu una base de romesco a sobre de cada tortilla, repartiu-hi la carn de conill, el calçot rostit i una mica de calçot a la juliana.
  10. Enrotlleu les tortillas fent un plec amb la tortilla cap endavant, i introduïu-ne els dos extrems laterals cap a dins. Poseu-les en una safata de forn amb el plec de cap per avall i enforneu-les a 150 oC, 2-3 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: