Preparació

Cruixent de cacau (cilindre): barregeu el cacau i el sucre, afegiu-hi les clares d’ou i remeneu-ho amb una batedora de varetes. Afegiu-hi la mantega fosa i torneu-ho a batre. Reposeu-ho un dia a la nevera. Passat el dia, esteneu rectangles de la massa sobre un silpat i poseu-ho al forn 8 min a 180 ºC. Encara calents, feu forma de cilindres. Plàtan caramel·litzat: talleu el plàtan a daus de 2x2 cm. A part, feu un caramel i a mitja cocció afegiu-hi l'aigua i el suc de llimona. Mousse de Baileys: escalfeu una part de Baileys i dissoleu-hi la gelatina. Munteu la nata i afegiu-la al Baileys. Deixeu-ho quallar. Granissat: dissoleu el sucre amb el cafè i introduïu-lo al congelador. Puré de plàtan: agafeu part del plàtan caramel·litzat i tritureu-lo al túrmix juntament amb una part de nata fins que quedi puré. Muntatge: poseu el cilindre al plat i farciu-ho amb els daus de plàtan, la mousse de Baileys i el granissat de cafè.