Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la tripa a trossets juntament amb el capipota i la ceba ben picada. En una cassola, poseu tots els ingredients menys el vi i el tomàquet. Saleu-ho i poseu-ho a foc lent durant 1 h. Deixeu-ho suar, aneu-ho remenant de tant en tant perquè no s’enganxi, però que tregui la gelatina de la tripa i el capipota.
  2. Incorporeu-hi el tomàquet fregit, remeneu-ho perquè s’integri i deixeu-lo uns 10 min més. Aboqueu-hi l’ampolla de vi blanc, remeneu-ho, i deixeu que cogui a foc moderat fins que la tripa i el capipota siguin ben tendres i el suc tingui una consistència cremosa. Si manca líquid, enmig de la cocció podeu afegir-hi aigua calenta de mica en mica.
  3. Uns segons abans d’emplatar-ho, poseu-hi al damunt el formatge, just el temps perquè es fongui. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

II Cursa de la Cervesa

Després de reunir sis-cents participants l'any passat, la Cursa de la Cervesa arriba a la seva segona edició....

26 mai

VI Mostra de Vins i Caves de Proximitat DVins

La mostra de vins i caves de proximitat DVins arriba a la sisena edició, de nou amb la voluntat de posar a...

26 mai

Taller de Dorayaki japonès

Els ‘dorayakis’ són els pastissets preferits d’un dels personatges més coneguts del...

27 mai

Regimen sanitatis, salut i alimentació a l'edat mitjana

A l’edat mitjana, els metges formats a les universitats consideraven que per preservar l’equilibri...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto