Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Talleu la tripa a trossets juntament amb el capipota i la ceba ben picada. En una cassola, poseu tots els ingredients menys el vi i el tomàquet. Saleu-ho i poseu-ho a foc lent durant 1 h. Deixeu-ho suar, aneu-ho remenant de tant en tant perquè no s’enganxi, però que tregui la gelatina de la tripa i el capipota.
  2. Incorporeu-hi el tomàquet fregit, remeneu-ho perquè s’integri i deixeu-lo uns 10 min més. Aboqueu-hi l’ampolla de vi blanc, remeneu-ho, i deixeu que cogui a foc moderat fins que la tripa i el capipota siguin ben tendres i el suc tingui una consistència cremosa. Si manca líquid, enmig de la cocció podeu afegir-hi aigua calenta de mica en mica.
  3. Uns segons abans d’emplatar-ho, poseu-hi al damunt el formatge, just el temps perquè es fongui. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto