Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per al gelat: obriu longitudinalment la beina de vainilla i amb un ganivet petit retireu-ne les llavors.
  2. Barregeu la beina amb la llet en un cassó i porteu-ho a ebullició a foc mitjà.
  3. Blanquegeu els rovells amb el sucre en un bol i afegiu-ho a la llet just quan comenci a bullir, sense deixar de remenar amb varetes. Aboqueu tota la barreja al cassó net i cuineu-ho a foc suau remenant amb una cullera de fusta tota l’estona. És important que no arribi a bullir; quan la crema napi el dors d’una cullera, és el moment en què està llesta.
  4. Coleu-ho en un recipient net i cobriu-ho amb film transparent en contacte amb la crema.
  5. Semimunteu la nata.
  6. Un cop la crema sigui tèbia, quasi freda, amb una espàtula o una cullera barregeu-la suaument amb la nata líquida semimuntada.
  7. Congeleu-ho i al cap d’1 h 30 min remeneu-ho una mica i torneu-ho a congelar fins al seu ús.

MUNTATGE

  1. Talleu la síndria en cubs de forma rectangular; talleu el raïm a meitats.
  2. Poseu un tros síndria en forma horitzontal i un altre en forma vertical, quatre mitjos raïms com si fossin rodes i dos nabius com rodes davanteres.
  3. Col·loqueu una cullerada de gelat a la part posterior del camió i acabeu-ho amb unes fulletes de menta.

CONSELLS

En lloc de gelat, podeu fer servir un iogurt de vainilla. Permeteu que els vostres fills us ajudin
a tallar raïm, retirar les llavors de la vainilla i formar el camió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto