Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu les carns i daureu-les en una cassola amb oli d’oliva. Incorporeu-hi la ceba tallada a trossos, els alls pelats i una fulla de llorer. Quan agafi color, afegiu-hi els tomàquets nets i tallats a trossos i, quan s’hagi evaporat l’aigua, incorporeu-hi un raig de vi ranci. Tapeu-ho i coeu-ho a foc baix 15 min.
  2. Quan la carn estigui cuita, passeu-la per la picadora. Afegiu-hi dos ous durs tallats i uns trossets de mantega, amb la carn encara calenta. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. Coeu les plaques de canelons amb un raig d’oli. Quan estigui cuites, submergiu-les en aigua freda per tallar la cocció i estireu-les sobre un drap de cotó perquè deixin anar tota l’aigua.
  4. Poseu una cullerada i mitja de farcit a cada placa i enrotlleu els canelons. Poseu-los en una safata de forn untada amb mantega i una mica de beixamel que haureu preparat amb mantega, farina i llet.
  5. Cobriu els canelons amb la beixamel, afegiu-hi formatge ratllat per sobre i trossets de mantega i gratineu-los abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: