Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu les carns i daureu-les en una cassola amb oli d’oliva. Incorporeu-hi la ceba tallada a trossos, els alls pelats i una fulla de llorer. Quan agafi color, afegiu-hi els tomàquets nets i tallats a trossos i, quan s’hagi evaporat l’aigua, incorporeu-hi un raig de vi ranci. Tapeu-ho i coeu-ho a foc baix 15 min.
  2. Quan la carn estigui cuita, passeu-la per la picadora. Afegiu-hi dos ous durs tallats i uns trossets de mantega, amb la carn encara calenta. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. Coeu les plaques de canelons amb un raig d’oli. Quan estigui cuites, submergiu-les en aigua freda per tallar la cocció i estireu-les sobre un drap de cotó perquè deixin anar tota l’aigua.
  4. Poseu una cullerada i mitja de farcit a cada placa i enrotlleu els canelons. Poseu-los en una safata de forn untada amb mantega i una mica de beixamel que haureu preparat amb mantega, farina i llet.
  5. Cobriu els canelons amb la beixamel, afegiu-hi formatge ratllat per sobre i trossets de mantega i gratineu-los abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto