Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu les carns i daureu-les en una cassola amb oli d’oliva. Incorporeu-hi la ceba tallada a trossos, els alls pelats i una fulla de llorer. Quan agafi color, afegiu-hi els tomàquets nets i tallats a trossos i, quan s’hagi evaporat l’aigua, incorporeu-hi un raig de vi ranci. Tapeu-ho i coeu-ho a foc baix 15 min.
  2. Quan la carn estigui cuita, passeu-la per la picadora. Afegiu-hi dos ous durs tallats i uns trossets de mantega, amb la carn encara calenta. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. Coeu les plaques de canelons amb un raig d’oli. Quan estigui cuites, submergiu-les en aigua freda per tallar la cocció i estireu-les sobre un drap de cotó perquè deixin anar tota l’aigua.
  4. Poseu una cullerada i mitja de farcit a cada placa i enrotlleu els canelons. Poseu-los en una safata de forn untada amb mantega i una mica de beixamel que haureu preparat amb mantega, farina i llet.
  5. Cobriu els canelons amb la beixamel, afegiu-hi formatge ratllat per sobre i trossets de mantega i gratineu-los abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto