Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per al farciment: en una cassola, amb oli i una cullerada de greix, rostiu els daus de senglar, salpebrats. Afegiu-hi la ceba, la pastanaga, l'albergínia i el tomàquet i, a foc lent, feu-ho coure 30 min.
  2. Incorporeu-hi el xerès, el llorer i el ginebró, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho estofar 1 h 30 min. 
  3. Coleu el suc i reduïu-lo (retireu-ne el llorer i els ginebrons). Procureu retirar-ne tot el greix.
  4. Piqueu la carn i els vegetals per farcir els canelons; salpebreu-ho. 
  5. Per als vegetals: netegeu les fulles de bleda i rebaixeu-ne una mica la tija.
  6. Talleu els bolets a làmines fines.
  7. Talleu la pastanaga i el carbassó a fils, amb una màquina espiralitzadora.
  8. Prepareu vuit làmines de paper de forn de 15 x 15 cm, pinteu-les amb oli i poseu-hi, de manera intercalada, els fils de carbassó i pastanaga, i, a sobre, talls de bleda i làmines d'eringui, de manera que es distingeixi la diferència de colors, per formar un rectangle d'uns 15 x 12 cm, com si fossin plaques per a canelons.
  9. Ompliu cada placa amb el farciment i enrotlleu-la sobre si mateixa amb l’ajuda del paper, per formar el caneló.
  10. Entreu els tubs de paper amb el caneló vegetal i càrnic al forn a 190 ºC, 5 min. Retireu el paper de cada caneló  i serviu-los sobre una salsa ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto