Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu dos grans d’all, el pebre vermell fumat, l’oli i el vinagre de xerès en un got i tritureu-ho. Marineu la careta 24 h amb aquesta mescla.
  2. Traieu la crosta del pa i talleu-ne la molla a daus de 4 cm.
  3. Poseu els daus al vas de la batedora i tritureu-los fins a obtenir engrunes grosses i uniformes.
  4. Poseu dues cullerades d’oli en una paella i torreu-hi un gra d’all a foc suau.
  5. Incorporeu-hi les engrunes de pa i torreu-les molt a poc a poc.
  6. Peleu els tomàquets i traieu-ne la polpa. Talleu-los a daus.
  7. Poseu la careta de porc al forn 1 h, a 120 ºC.
  8. Apugeu la temperatura a 180 ºC i deixeu-l’hi 1 h més.
  9. Barregeu les engrunes torrades amb el tomàquet tallat a daus, sal i una mica d’oli d’oliva.
  10. Trossegeu la careta i acompanyeu-la amb el pa torrat amb tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto