Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la presa ibèrica, emboliqueula diverses vegades amb film i poseu-la al congelador, 48 h.
  2. Retireu-la del congelador uns 30 min abans i talleu-la finament, amb una talladora d’embotits o amb un ganivet. Disposeu els talls de presa en un plat.
  3. Renteu les maduixes, talleu-les a quarts i poseu-les sobre el carpaccio, juntament amb uns quants germinats i fulles de ruca. Salpebreu-ho i afegiu-hi unes gotes de suc de llimona.
  4. Col·loqueu-hi a sobre l’idiazabal tallat fi, amaniu-ho amb oli d’oliva i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: