Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu la carn i unteu-la bé amb l’oli. Afegiu-hi les herbes, els alls pelats i ben picats i el julivert picat. Feu un massatge a la carn perquè quedi ben untada per tot arreu. 
  2. Emboliqueu la carn amb paper film i reserveu-la 1 h al congelador, perquè agafi una mica de cos i la pugueu tallar.
  3. Quan la carn tingui prou cos, talleu-la a làmines ben fines amb un ganivet o amb una màquina per tallar embotits, i aneu-les posant en un plat.
  4. Salpebreu-la, poseu-hi un raig d’oli per sobre i acabeu el plat amb una mica de la salsa tàrtara per sobre i unes fulles de ruca fresca per acompanyar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: