Troba la teva recepta

Els Amics de les Arts estan en plena gravació del nou disc 'Espècies per catalogar'. Han passat un parell de setmanes a un estudi de Girona gravant les bases dels temes i em va fer il·lusió preparar-los un detallet per picar durant el descans entre cançó i cançó.

Sembla que la gravació va a bon ritme i els temes estan quedant molt i molt bé. D’altra banda, com ja ens tenen acostumats, cada dia ens trobem amb alguna sorpresa al seu blog que ens alegra el dia, des de notícies sobre la nova gira o el llançament del disc fins a vídeos carregats de bon humor.

Aquests carquinyolis són molt originals. Sense perdre l’essència d’aquest dolç tan típic català, mossegar el carquinyoli i descobrir el gust de pipes resulta sorprenent, tot un joc al paladar. Vaig pensar que els Amics, que tenen aquest caràcter tan nostrat però amb un punt irònic i subversiu, sabrien apreciar com es mereixen aquests carquinyolis 'tunejats'.

Preparació

  1. Bateu l’ou amb el sucre i la ratlladura de taronja. Incorporeu-hi la farina amb el llevat i barregeu-ho bé. Afegiu-hi les pipes, l’anís i barregeu-ho.
  2. Amb la massa feu dues barres llargues i coeu-les al forn a 180 ºC uns 20 minuts.
  3. Traieu la plata del forn, talleu els carquinyols al biaix i poseu-los estesos sobre la safata del forn. Coeu-los uns 5 min més fins que s’assequin i agafin color.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto