Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pop a trossos d’uns 2 cm.
  2. En una cassola amb aigua bullent, coeu els cigrons, prèviament remullats, amb una ceba sencera, la cabeça d’alls i la patata.
  3. Mentre es couen els cigrons, feu el sofregit. En una paella amb mig got d’oli d’oliva, fregiu l’altra ceba, picada molt fina, i el pebrot verd, també picat. Quan siguin transparents, aparteu la paella del foc, i quan s’hagi refredat una mica afegiu-hi el pebre vermell.
  4. Quan els cigrons comencin a estovar-se, retireu la patata, la ceba i els alls.
  5. Peleu els alls, piqueu-los bé i incorporeu-ho tot a la cassola: el pop, el sofregit i la picada. Deixeu-ho coure 10 min més i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto