Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la cassoleta: bateu la mantega amb el sucre i la sal fins que dobli el volum. Incorporeu-hi l’ou i, finalment, la farina. Deixeu-ho reposar 2 h. Estireu-ho i repartiu-ho en motlles individuals. Poseu-ho a coure al forn 5 min a 180 ºC tapat amb paper d’alumini i cigrons per fer pes i que no pugi. Retireu els cigrons i l’alumini, i deixeu-ho coure 3 min més.
  2. Per a la crema: bateu la mantega amb el sucre i la sal fins que dobli el volum, afegiu-hi la farina d’ametlles, el brandi, la llet i, finalment, l’ou. Repartiu-ho al fons de les cassoletes i enforneu-ho 8 min a 180 ºC.
  3. Per a la compota: talleu les maduixes a quadradets petits, barregeu-les amb els altres ingredients i poseu-ho a coure 10-15 min. Repartiu-ho en les cassoletes encara calentes.
  4. Muntatge: serviu-les encara calentes amb gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto