Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les mongetes blanques en remull la nit anterior.
  2. L’endemà, en una olla, poseu les mongetes amb la ceba, el porro, l’all, el tomàquet, les herbes aromàtiques, el xoriço, les salsitxes, el xai, la cansalada i els confits d’ànec. Deixeu-ho coure a foc molt lent, després d’un bull inicial, 3 h. Afegiu-hi brou de mica en mica, perquè la cassoleta no s’assequi durant el transcurs de la cocció. Serviu-ho.

CONSELL
Un estofat de llegums (mongetes) que inclou confit d’ànec. Podeu coure el confit fins que quedi cruixent i servir-lo sobre les mongetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: