Preparació
- Barregeu la ginebra amb el sucre i el suc de la llima fins que el sucre es dissolgui.
- Afegiu-hi el cava remenant-ho suaument.
- Serviu-ho en copes amb mitja vara d’herba llimona aixafada a la base, uns grans de pebre rosa i pela de llima.
Si t'han agradat les nostres receptes estàs d'enhorabona, perquè a la revista en trobaràs més i diferents. Per això t'animem a subscriure't a CUINA, si és que encara no ho has fet.
Volem créixer i volem fer-ho amb tu.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.