Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a picar la ceba, l’all i la pastanaga. Sofregiu-ho lentament, fins que perdi tota l’aigua i s’enrosseixi.
  2. Quan tots els ingredients estiguin a punt, afegiu-hi la carn picada i el llorer.
  3. Remeneu-ho una mica a foc mitjà i afegiu-hi, amb molta cura, el tomàquet ratllat, el sucre, la sal i el pebre. Baixeu el foc i feu coure lentament tot el conjunt 1 h, fins que perdi tot el suc i quedi ben sofregit. 
  4. Un cop hagi passat l’hora de cocció, poseu-hi l’orenga i el pebre vermell.
  5. Remeneu-ho bé, afegiu-hi els cigrons cuits, feu-los unes voltes perquè s’integrin amb la resta d’ingredients i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: