Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per als cigrons: poseu els cigrons en remull amb 2 l d’aigua mineral una nit abans de cuinar-los. Reserveu una quarta part de l’aigua en la qual heu remullat els cigrons i afegiu-hi 3 l d’aigua mineral fins a cobrir totalment els cigrons. En aquesta aigua, coeu-los 1 h.
  2. Per al sofregit: en una paella sofregiu a foc lent la ceba tallada molt petita. Un cop cuita, afegiu-hi els alls i el julivert picats. Deixeu-ho coure durant 2 min. Després, afegiu-hi el tomàquet trinxat i deixeu-ho coure 10 min a foc molt lent.
  3. Per a les espardenyes: fregiu les espardenyes i reserveu-les. Agafeu un recipient a part que pugui anar al foc, feu un roux amb la farina i la mantega i mulleu-ho amb el suc dels cigrons bullits i el sofregit. Deixeu-ho coure una estona. Després, afegiu-hi les espardenyes ja fregides i la picada catalana. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto