Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, ofegueu la ceba picada amb una mica d’oli.
  2. Fregiu la botifarra amb una mica d’oli en una paella, fins que estigui feta. Retireu-la i piqueu-la. Reserveu-la.
  3. Quan la ceba estigui mig feta, afegiu-hi l’all picat, el julivert i els pinyons. Remeneu-ho i incorporeu-hi la botifarra i els cigrons cuits. Salpebreu-ho al gust, deixeu-ho coure 2 min, sense parar de remenar, i retireu-ho.
  4. Serviu-ho ben calent, amb un rajolí d’oli d’oliva cru.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: