Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquesta recepta es pot elaborar amb qualsevol cefalòpode: canana, calamar, calamarsó, punta... Gràcies al rebost i la cultura del Mediterrani, podem jugar amb qualsevol producte i elaborar plats de cullera rics i saludables, que ens aportaran benestar físic i emocional.


 

Preparació

  1. En una cocota amb oli d'oliva, daureu la sípia. Salpebreu-la i reserveu-la. Al mateix recipient, afegiu-hi la ceba, el pebrot i els alls, i cuineu-ho fins que es caramel·litzi.
  2. Incorporeu-hi el tomàquet i sofregiu-ho bé, fins que s'evaporin les aigües vegetatives. Poseu-hi el pebre vermell i la polpa de nyora, i remeneu-ho 2 min.
  3. Poseu-hi la sípia i mulleu-ho amb el brou. Quan arrenqui el bull, compteu 20 min i, després, afegiu-hi els cigrons i coeu-ho 20 min més.
  4. Retireu la cocota del foc i espolseu-hi una mica de julivert i de cibulet. Salpebreu-ho, si cal.
  5. Prepareu quatre ous ferrats i afegiu-los a la cocota, sobre els cigrons. 


 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto