Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquesta recepta es pot elaborar amb qualsevol cefalòpode: canana, calamar, calamarsó, punta... Gràcies al rebost i la cultura del Mediterrani, podem jugar amb qualsevol producte i elaborar plats de cullera rics i saludables, que ens aportaran benestar físic i emocional.


 

Preparació

  1. En una cocota amb oli d'oliva, daureu la sípia. Salpebreu-la i reserveu-la. Al mateix recipient, afegiu-hi la ceba, el pebrot i els alls, i cuineu-ho fins que es caramel·litzi.
  2. Incorporeu-hi el tomàquet i sofregiu-ho bé, fins que s'evaporin les aigües vegetatives. Poseu-hi el pebre vermell i la polpa de nyora, i remeneu-ho 2 min.
  3. Poseu-hi la sípia i mulleu-ho amb el brou. Quan arrenqui el bull, compteu 20 min i, després, afegiu-hi els cigrons i coeu-ho 20 min més.
  4. Retireu la cocota del foc i espolseu-hi una mica de julivert i de cibulet. Salpebreu-ho, si cal.
  5. Prepareu quatre ous ferrats i afegiu-los a la cocota, sobre els cigrons. 


 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: