Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per a la planxa: munteu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la farina i el cacau tamisats. Incorporeu-hi l’ametlla en pols. Estireu la massa, que ha de tenir un gruix d’1 cm, i coeu-la al forn 5 min a 180 ºC. 
  2. Per a la mousse: bulliu la nata i, quan arrenqui el bull, pareu el foc i tireu-hi bocins de xocolata i deixeu-los fondre. Afegiu-hi els rovells. Munteu les clares amb el sucre a punt de neu. Barregeu-ho tot. 
  3. Per al crumble: barregeu tots els ingredients i deixeu-los reposar 1 h. 
  4. Estireu la massa, que ha de tenir un gruix de mig cm, i coeu-la al forn 10 min a 160 ºC. Deixeu-la refredar i esmicoleu-la. 
  5. Per al núvol: poseu a coure tots els ingredients fins que arrenqui el bull i feu escuma amb un batedor. 
  6. Talleu la planxa de xocolata per fer el cilindre, cobriu-lo amb la mousse i afegiu-hi a banda i banda el crumble i el núvol. Opcionalment, acabeu-ho amb una flor de borratja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto