Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques munteu els ous amb el sucre.
  2. Incorporeu-hi l’oli en rajolí. Incorporeu-hi el iogurt.
  3. Incorporeu-hi la farina i l’impulsor tamisats.
  4. Separeu la massa en dues parts. Incorporeu el cacau tamisat a una part. A l’altra, incorporeu-hi la pell ratllada de taronja.
  5. Encamiseu el motlle. Poseu un parell de cullerades d’una massa al centre del motlle. Poseu un parell de cullerades de l’altra massa a sobre de l’anterior. Repetiu el procés intercalant les dues masses fins acabar-les.
  6. Coeu-ho al forn (preescalfat) a 180 ºC uns 40 min, comprovant la cocció punxant-lo amb una agulla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: