Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques munteu els ous amb el sucre.
  2. Incorporeu-hi l’oli en rajolí. Incorporeu-hi el iogurt.
  3. Incorporeu-hi la farina i l’impulsor tamisats.
  4. Separeu la massa en dues parts. Incorporeu el cacau tamisat a una part. A l’altra, incorporeu-hi la pell ratllada de taronja.
  5. Encamiseu el motlle. Poseu un parell de cullerades d’una massa al centre del motlle. Poseu un parell de cullerades de l’altra massa a sobre de l’anterior. Repetiu el procés intercalant les dues masses fins acabar-les.
  6. Coeu-ho al forn (preescalfat) a 180 ºC uns 40 min, comprovant la cocció punxant-lo amb una agulla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 272

SENSE COMPLICACIONS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jordi Asensio i Patricia Nieves

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto