Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 175 ºC, escalfor a dalt i a baix. Greixeu el motlle amb mantega o esprai de desemmotllament i reserveu-lo.
  2. Bateu la mantega i el sucre fins a obtenir una crema.
  3. Afegiu-hi els ous d'un en un. Espereu que l'ou que heu incorporat primer s'integri bé a la massa abans d'afegir-hi el següent.
  4. Incorporeu-hi la ratlladura de llimona.
  5. Tamiseu la farina, el llevat Royal i la sal i afegiu-la en tres vegades a la massa. Alterneu-les amb la llet, que la incorporareu en dues vegades. És a dir, heu de tirar un terç de la farina i batre-ho; després, la meitat de la llet i batre-ho; després, un altre terç de la farina; després, llet, i, finalment, farina. Barregeu la farina sense batre-ho en excés, just perquè quedi integrada.
  6. Aboqueu la massa en el motlle greixat i enforneu-ho uns 60 min. Tingueu en compte que cada forn és diferent i és possible que hàgiu de restar o sumar algun minut, així que no perdeu la coca de vista els últims minuts. Sabreu que està al punt quan la punxeu amb un escuradents i aquest surti net.
  7. Traieu el pa de pessic del forn i espereu 10 min abans de desemmotllar-lo. Traieu-ho del motlle i deixeu-ho refredar completament sobre una reixeta.
  8. Podeu preparar un glacejat barrejant sucre de llustre amb suc de llimona. Heu d'aconseguir una textura com de mel. Banyeu el pa de pessic un cop estigui fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto