Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu al microones la xocolata juntament amb la mantega i la nata líquida, programant poc temps a baixa potència. Remeneu-ho bé i reserveu-ho.
  2. Bateu els ous amb el sucre fins que quedin escumosos. Afegiu-hi la farina i el llevat tamisats i barregeu-ho delicadament. Afegiu-hi la xocolata fosa i barregeu-ho bé. Aboqueu-ho dins un motlle apte per al microones, prèviament untat amb mantega i empolsat amb el cacau en pols.
  3. Coeu-ho al microones durant dues tandes de 4 min a 700 W de potència. Deixeu-ho refredar dins el microones, desemmotlleu-ho i serviu-ho empolsat amb una mica de sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: