Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Talleu la làmina de pasta de full per la meitat.
  2. Poseu.ne una meitat a la safata de forn, protegida amb paper sulfurat, especial per anar al forn. Punxeu-la una mica perquè no pugi.
  3. Unteu-la amb la crema de cacau i distribuïu-hi les gotes de xocolata. Procureu no tacar les vores.
  4. Pinteu les vores amb ou batut.
  5. Cobriu-ho amb l’altra part de pasta de full.
  6. Uniu les vores amb l’ajut d’una forquilla, o enrotllant-les, per tancar la coca.
  7. Pintem la part superior de la coca i, amb unes tisores, hi fem uns talls perquè s’escapi el vapor.
  8. Amb l’ajut d’un adult, enforneu-ho, a 180 ºC, uns 30 min.
  9. Quan la coca sigui freda, empolsineu-la amb sucre en pols.

El consell

  • Aquesta coca és una bona alternativa per a la revetlla de Sant Joan. Si voleu que encara sigui més saborosa, després de pintar-la amb ou, afegiu-hi una mica d’ametlla granet o pinyons per sobre. Heu de comprar la fruita seca crua, mai torrada, i posar-la en remull 30 min, perquè en coure no es cremi.
  • Si no teniu crema de cacau, també podeu fer-ne una de casolana. Només heu de desfer, al microones, 200 grams de xocolata amb llet o de xocolata negra especial per a postres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

16 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

16 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto