Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu primer la poma caramel·litzada: peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les a daus de 3 cm de costat.
  2. Poseu el sucre i l'aigua en una paella a foc mitjà. No ho remeneu cap moment, ja que el caramel cristal·litzaria. Quan el caramel comenci a adquirir color daurat, afegiu-hi la mantega i les pomes tallades. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts fins que la poma quedi tova i tot hagi adquirit un bonic color de caramel. Deixeu-ho refredar completament abans d'utilitzar-ho.
  3. Per preparar la massa, poseu en un bol el sucre i la mantega (recordeu que ha d'estar a temperatura ambient). Bateu-ho fins a obtenir una crema fina.
  4. Incorporeu-hi els ous d'un en un. Semblarà que la massa es talli, però no us preocupeu, seguiu-ho batent fins que quedi tot integrat.
  5. Tamiseu la farina amb el llevat Royal i la sal i incorporeu-la a poc a poc a la barreja anterior. No ho remeneu en excés, just fins que la farina quedi integrada.
  6. Incorporeu les pomes caramel·litzades a la massa i remeneu-ho.
  7. Unteu una safata rectangular amb mantega i escampeu-hi una mica de farina. Aboqueu la massa a la safata i aplaneu-la amb ajuda d'una espàtula de silicona.
  8. Peleu i lamineu 2 pomes i decoreu la superfície del pa de pessic.
  9. Enforneu-ho durant 40 min, amb el forn prèviament escalfat a 175 ºC, escalfor a dalt i a baix. Passat el temps, punxeu-ho amb un escuradents per comprovar que el pa de pessic està fet. En cas que l'escuradents surti humit, deixeu-ho al forn alguns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto