Troba la teva recepta

Preparació

  1. Prepareu primer la poma caramel·litzada: peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les a daus de 3 cm de costat.
  2. Poseu el sucre i l'aigua en una paella a foc mitjà. No ho remeneu cap moment, ja que el caramel cristal·litzaria. Quan el caramel comenci a adquirir color daurat, afegiu-hi la mantega i les pomes tallades. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts fins que la poma quedi tova i tot hagi adquirit un bonic color de caramel. Deixeu-ho refredar completament abans d'utilitzar-ho.
  3. Per preparar la massa, poseu en un bol el sucre i la mantega (recordeu que ha d'estar a temperatura ambient). Bateu-ho fins a obtenir una crema fina.
  4. Incorporeu-hi els ous d'un en un. Semblarà que la massa es talli, però no us preocupeu, seguiu-ho batent fins que quedi tot integrat.
  5. Tamiseu la farina amb el llevat Royal i la sal i incorporeu-la a poc a poc a la barreja anterior. No ho remeneu en excés, just fins que la farina quedi integrada.
  6. Incorporeu les pomes caramel·litzades a la massa i remeneu-ho.
  7. Unteu una safata rectangular amb mantega i escampeu-hi una mica de farina. Aboqueu la massa a la safata i aplaneu-la amb ajuda d'una espàtula de silicona.
  8. Peleu i lamineu 2 pomes i decoreu la superfície del pa de pessic.
  9. Enforneu-ho durant 40 min, amb el forn prèviament escalfat a 175 ºC, escalfor a dalt i a baix. Passat el temps, punxeu-ho amb un escuradents per comprovar que el pa de pessic està fet. En cas que l'escuradents surti humit, deixeu-ho al forn alguns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto