Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu al foc l’aigua, el moscatell, el sucre i la canyella. Quan arrenqui el primer bull, afegiu-hi les orellanes i les prunes pansa. Deixeu que cogui a foc moderat durant 15 min.
  2. Afegiu-hi les pomes prèviament pelades i tallades a daus de 2 cm. Deixeu que es facin durant 10 min. Seguidament, retireu-ho del foc.
  3. Quan estigui fred, poseu-ho a la nevera en un recipient tapat. Se serveix fresquet, a temperatura ambient.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: