Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu el conill trossejat i salpebrat amb els grans d’all picats molt fins, el vi i un rajolí d’oli.
  2. Introduïu la safata al forn, 35-40 min, a 190 ºC, fins que el conill s’enrosseixi.
  3. Afegiu els pinyons i els escamarlans a la safata i poseu-hi una branca de farigola trossejada.
  4. Deixeu que els escamarlans s’agafin uns 6-8 min i retireu la safata del forn.
  5. Serviu el conill al costat dels escamarlans i els pinyons.

CONSELL

Podeu afegir una cullerada de mel al conill durant el rostit per caramel·litzar-ho, i, en aquest cas, fregiu els escamarlans a la planxa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: