Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu el conill trossejat i salpebrat amb els grans d’all picats molt fins, el vi i un rajolí d’oli.
  2. Introduïu la safata al forn, 35-40 min, a 190 ºC, fins que el conill s’enrosseixi.
  3. Afegiu els pinyons i els escamarlans a la safata i poseu-hi una branca de farigola trossejada.
  4. Deixeu que els escamarlans s’agafin uns 6-8 min i retireu la safata del forn.
  5. Serviu el conill al costat dels escamarlans i els pinyons.

CONSELL

Podeu afegir una cullerada de mel al conill durant el rostit per caramel·litzar-ho, i, en aquest cas, fregiu els escamarlans a la planxa.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: