Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu les llenegues amb un drap, sense rentar-les ni passar-les per aigua. Talleu-les a trossos i enfileu-les amb una agulla. Deixeu-les al sol o vora el foc, perquè s’assequin. Reserveu-les en un pot.
  2. Quan vulgueu cuinar les llenegues, poseu-les durant 24 h en aigua tèbia i renteu-les bé.
  3. Talleu el conill i rostiu-lo a la paella amb quatre grans d’all. Quan sigui cuit, poseu-lo en una cassola amb l’oli de la paella i afegiu-hi un raig de tomàquet, un bon raig de xerès de tòfona i la picada amb aigua calenta. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc suau.
  4. Quan comenci a fer xup-xup, afegiu-hi les llenegues escorregudes, sense fregir-les, i deixeu que bulli tot a foc lent una bona estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto