Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu les llenegues amb un drap, sense rentar-les ni passar-les per aigua. Talleu-les a trossos i enfileu-les amb una agulla. Deixeu-les al sol o vora el foc, perquè s’assequin. Reserveu-les en un pot.
  2. Quan vulgueu cuinar les llenegues, poseu-les durant 24 h en aigua tèbia i renteu-les bé.
  3. Talleu el conill i rostiu-lo a la paella amb quatre grans d’all. Quan sigui cuit, poseu-lo en una cassola amb l’oli de la paella i afegiu-hi un raig de tomàquet, un bon raig de xerès de tòfona i la picada amb aigua calenta. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc suau.
  4. Quan comenci a fer xup-xup, afegiu-hi les llenegues escorregudes, sense fregir-les, i deixeu que bulli tot a foc lent una bona estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto