Troba la teva recepta

Preparació

  1. Desosseu els conills amb l’ajuda d’una punta de cuina. Resulta més fàcil desossar els lloms, i així, opcionalment, podeu reservar-ne les cuixes per fer una recepta d’arròs.
  2. Feu una picada barrejant les prunes amb les panses, els pinyons i el pernil, finament picats; ompliu els lloms de conill desossats amb aquesta barreja i lligueu-los amb un fil.
  3. Fregiu el conill en una paella amb un raig d’oli d’oliva, fins que es dauri. Salpebreu-lo i acabeu-lo de rostir al forn, 10 min, a 180 ºC.
  4. A la mateixa paella, salteu uns bolets de temporada per acompanyar el conill.
  5. Quan els bolets estiguin llestos, afegiu 1/2 got de vi blanc a la paella, deixeu que redueixi i salseu-hi el conill.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto