Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de taronja: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc de taronja. Bateu els ous i barregeu-los amb la Maizena.
  2. En un cassó escalfeu la resta de suc, el sucre i la pell de taronja. Quan el suc sigui calent, aboqueu-ho sobre els ous i torneu-ho a posar al foc remenant-ho sense parar. Quan la crema trenqui el bull, traieu-la del foc i repartir-la dins les copes de servir.
  3. Per a la mousse de xocolata: barregeu les natilles i la meitat del sucre.
  4. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les natilles.
  5. Munteu les clares a punt de neu amb la resta de sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior.
  6. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  7. Disposeu la mousse sobre la crema de taronja i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: