Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu la carbassa al forn a 190 ºC fins que sigui tova. Peleu-la i traieu-ne les llavors.
  2. Escalfeu la nata en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull retireu-la del foc i aboqueu-la al bol de la carbassa, juntament amb una mica de sal i els ous. Tritureu-ho bé amb el túrmix i coleu la crema.
  3. Poseu un dit de crema en un plat, tapeu-lo dos cops amb paper film i poseu el plat al forn damunt d’una safata amb aigua durant uns 10 min a 150 ºC.
  4. Traieu el plat del forn, retireu el paper film i reserveu-ho unes 6 h a la nevera.
  5. Al moment de servir la crema, afegiu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb un bufador o un cremador de crema.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: