Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu la carbassa al forn a 190 ºC fins que sigui tova. Peleu-la i traieu-ne les llavors.
  2. Escalfeu la nata en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull retireu-la del foc i aboqueu-la al bol de la carbassa, juntament amb una mica de sal i els ous. Tritureu-ho bé amb el túrmix i coleu la crema.
  3. Poseu un dit de crema en un plat, tapeu-lo dos cops amb paper film i poseu el plat al forn damunt d’una safata amb aigua durant uns 10 min a 150 ºC.
  4. Traieu el plat del forn, retireu el paper film i reserveu-ho unes 6 h a la nevera.
  5. Al moment de servir la crema, afegiu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb un bufador o un cremador de crema.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto