Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crema catalana de festucs: ratlleu la pela de la llimona i de la taronja. Poseu-la en un cassó amb la llet, la meitat del sucre i el canonet de canyella.
  2. Feu-ho bullir i remeneu-ho. Retireu-ho del foc i reserveu-ho en calent.
  3. Diluïu el midó en una mica de llet.
  4. En un bol, bateu els rovells i la resta de sucre. Afegiu-hi la barreja de midó i llet.
  5. Afegiu a la preparació anterior la llet bullent, colada amb un xinès, i remeneuho bé. Poseu-ho a foc suau i continueu remenant. Deixeu-ho coure 2-3 minuts o fins que s’espesseixi, i retireu-ho del foc. S’ha d’aconseguir una crema suau i llisa.
  6. Aboqueu la crema catalana calenta en un bol amb la pasta de festuc, i remeneu-ho bé amb una vareta. Ha de quedar d’un color verdós.
  7. Poseu la crema en cassoletes i refredeu-la a la nevera, perquè qualli, 1-2 h.
  8. Tritureu la canyella amb el sucre morè, i poseu-ne una mica a cada cassoleta. Caramel·litzeu la superfície de la crema amb un bufador fins que es formi una crosta fina.
  9. Serviu les cassoletes amb una mica de xocolata desfeta, una neula (opcional) i unes quantes fruites vermelles per sobre de la crema.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

04-14 set

45a Festa de la Verema d’Alella

Les dames d’honor, les pubilles i els hereus acompanyats d’altres nens i nenes del poble, enceten la...

14 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

14 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

14 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto