Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema cremada de festucs: ratlleu la pela de la llimona i de la taronja. Poseu-la en un cassó amb la llet, la meitat del sucre i el canonet de canyella.
  2. Feu-ho bullir i remeneu-ho. Retireu-ho del foc i reserveu-ho en calent.
  3. Diluïu el midó en una mica de llet.
  4. En un bol, bateu els rovells i la resta de sucre. Afegiu-hi la barreja de midó i llet.
  5. Afegiu a la preparació anterior la llet bullent, colada amb un xinès, i remeneuho bé. Poseu-ho a foc suau i continueu remenant. Deixeu-ho coure 2-3 minuts o fins que s’espesseixi, i retireu-ho del foc. S’ha d’aconseguir una crema suau i llisa.
  6. Aboqueu la crema cremada calenta en un bol amb la pasta de festuc, i remeneu-ho bé amb una vareta. Ha de quedar d’un color verdós.
  7. Poseu la crema en cassoletes i refredeu-la a la nevera, perquè qualli, 1-2 h.
  8. Tritureu la canyella amb el sucre morè, i poseu-ne una mica a cada cassoleta. Caramel·litzeu la superfície de la crema amb un bufador fins que es formi una crosta fina.
  9. Serviu les cassoletes amb una mica de xocolata desfeta, una neula (opcional) i unes quantes fruites vermelles per sobre de la crema.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: