Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu la Maizena en un rajolí de llet freda.
  2. En un cassó al foc, poseu la resta de la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
  3. A part, barregeu els rovells amb la Maizena. Afegiu-hi la llet ja temperada, barregeu-ho i coleu-ho. Torneu a posar la crema al foc, remenant-la sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-la del foc i aboqueu-la sobre la plata de servir. Filmeu-la a pell amb paper film per evitar que faci crosta, deixeu-la refredar i reserveu-la a la nevera.
  4. Al moment de servir-la, empolseu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb un cremador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto