Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu la Maizena en un rajolí de llet freda.
  2. En un cassó al foc, poseu la resta de la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
  3. A part, barregeu els rovells amb la Maizena. Afegiu-hi la llet ja temperada, barregeu-ho i coleu-ho. Torneu a posar la crema al foc, remenant-la sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-la del foc i aboqueu-la sobre la plata de servir. Filmeu-la a pell amb paper film per evitar que faci crosta, deixeu-la refredar i reserveu-la a la nevera.
  4. Al moment de servir-la, empolseu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb un cremador.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: