Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els escamarlans deixant-ne la cua neta i reserveu-los.
  2. Sofregiu la ceba i la pastanaga pelades i tallades ben finament. Un cop sofregides, afegiu-hi la botifarra i el xoriç tallat a rodelles, cobriu-ho amb aigua calenta i afegiu-hi les llenties i la fulla de llorer. Deixeu-ho coure 1 h, aproximadament.
  3. Un cop les llenties siguin cuites, tritureu-les i coleu-les donant-los textura de crema. Hi podeu afegir una cullerada d’oli d’oliva.
  4. Traieu la crosta del pa, talleu-lo a daus d’1 cm de gruix i torreu-los al forn.
  5. Muntatge: salteu les cues dels escamarlans. Aboqueu la crema de llenties en un plat soper, i al centre poseu-hi l’escamarlà i uns bocins de pa torrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto