Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu els iogurts amb el sucre i escalfeu-ho una mica. Poseu-hi els fulls de gelatina prèviament remullats amb aigua freda i, quan estiguin fosos, barregeu-hi la nata muntada. Reserveu-ho en fred.
  2. Feu un almívar amb l’aigua i el sucre. Quan hagi bullit 2 min, apagueu el foc, barregeu-ho amb les fruites i tritureu-ho. Passeu-ho per un colador i guardeu-ho a la nevera.
  3. Poseu al plat una bola del cremós i després la salsa. Acabeu-ho, opcionalment, amb gominoles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto