Consells de cuina La Vanguardia

Aquestes creps tan delicioses les vaig aprendre a una de les classes de la Mireia Carbó al Caprabo. Sempre en vaig gaudir molt. Eren classes que la Mireia dedicava en exclusiva a la colla bloguera. El fet de ser pocs i coneguts va permetre crear un ambient agradable, relaxat i d’entesa absoluta entre la Mireia i el públic. Les bromes sobreenteses, les preguntes, les rialles, les intervencions espontànies… van ser una constant mentre la Mireia ens explicava amb tot detall les tres receptes de la classe: una crema de carxofes amb botifarra negra i pernil, unes galetes de formatge blau i unes creps de gelat de vainilla amb salsa toffee.

 

Preparació

  1. Per a les creps: barregeu amb el túrmix els ous, el sucre, la mantega fosa, la farina i la llet. Deixeu reposar la massa 30 min.
  2. Coeu les creps en una paella untada amb mantega procurant que quedin ben fines seguint els consells de la Mireia.
  3. Un cop fredes, farciu-les amb el gelat i acompanyeu-les amb la salsa calenta.
  4. Per a la salsa: feu un caramel fosc amb el sucre i unes gotes d’aigua. Afegiu-hi la nata líquida fins aconseguir la densitat d’una salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto