Consells de cuina La Vanguardia

Un capritxet de tant en tant no fa mal a ningú… Fer un esmorzar de forquilla i ganivet un dissabte al matí, mentre llegeixes el diari i prens una tassa de cafè… Mmmm! Segur que és el somni de molta gent!

Doncs això és el que he fet avui. En voleu?

Preparació

  1. Barregeu amb el túrmix tots els ingredients. Deixeu-ho reposar 30 min.
  2. Coeu les creps ben fines en una paella antiadherent untada amb una mica de mantega.
  3. Munteu la nata amb una culleradeta de cafè soluble i una mica de sucre. Farciu les creps amb la melmelada i la nata amb gust de cafè.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto