Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. En un bol gran, batem l’ou. Hi afegim la llet, hi dissolem el sucre i hi tamisem la farina.
  2. Ho barregem i ho deixem reposar.
  3. Demanem ajuda a un adult per coure les creps. Primer, tallem la patata per la meitat i la clavem en una forquilla. Suquem la patata en la mantega fosa i untem la paella amb la mantega.
  4. Vessem un cullerot de la barreja a la paella i, ràpidament, la tombem perquè la massa s’hi escampi còmodament. Quan estigui cuita per un costat, la girem amb una espàtula i la coem per l’altre costat.
  5. Omplim la crep amb crema de cacau, plàtan tallat a dauets i maduixots tallats.
  6. La tanquem i la servim.

El consell

  • Prova de substituir la farina de blat per farina de fajol, un gra molt ric en hidrats de carboni que no conté gluten. Faràs una autèntica galette bretone!
  • A moltes receptes per fer postres veuràs que et demanen que tamisis la farina. Aquest pas consisteix a passar la farina per un tamís o per un colador. Per fer-ho, cal posar la farina dins el colador i donar-hi copets suaus amb la mà que tinguis lliure, perquè vagi caient. D’aquesta manera, es formen menys grumolls a les masses i el resultat és molt més esponjós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

23 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

23 feb

Festa de la Caldera 2020

El repartiment de la caldera, una mena d’escudella, és una tradició que a Montmaneu es conserva...

22-23 feb

Fira de la Mel 2020

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

21-23 feb

Jornades de Peix i de Sa Perdiu 2020

Menorca celebra, al febrer, dues jornades gastronòmiques que són l’excusa ideal per acostar-vos...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto