Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. En un bol gran, batem l’ou. Hi afegim la llet, hi dissolem el sucre i hi tamisem la farina.
  2. Ho barregem i ho deixem reposar.
  3. Demanem ajuda a un adult per coure les creps. Primer, tallem la patata per la meitat i la clavem en una forquilla. Suquem la patata en la mantega fosa i untem la paella amb la mantega.
  4. Vessem un cullerot de la barreja a la paella i, ràpidament, la tombem perquè la massa s’hi escampi còmodament. Quan estigui cuita per un costat, la girem amb una espàtula i la coem per l’altre costat.
  5. Omplim la crep amb crema de cacau, plàtan tallat a dauets i maduixots tallats.
  6. La tanquem i la servim.

El consell

  • Prova de substituir la farina de blat per farina de fajol, un gra molt ric en hidrats de carboni que no conté gluten. Faràs una autèntica galette bretone!
  • A moltes receptes per fer postres veuràs que et demanen que tamisis la farina. Aquest pas consisteix a passar la farina per un tamís o per un colador. Per fer-ho, cal posar la farina dins el colador i donar-hi copets suaus amb la mà que tinguis lliure, perquè vagi caient. D’aquesta manera, es formen menys grumolls a les masses i el resultat és molt més esponjós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

16 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

16 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto