Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: en una cassola, sofregiu la ceba ben picada amb la mantega. Un cop cuita, afegiu-hi la farina i treballeu-la fins que es dauri una mica.
  2. Aboqueu-hi la llet calenta i el suc de l’estofat, també calent, salpebreu-ho i deixeu-ho coure 2 min.
  3. Afegiu-hi la carn de la cua de bou una mica esqueixada, remeneu-ho bé i deixeu-ho refredar a la nevera 12 h, ben tapat.
  4. L’endemà, doneu forma allargada a les croquetes i deixeu-les refredar (o congeleu-les).
  5. Per a la maionesa: bateu l’ou amb l’oli fins que s’emulsioni i formi una maionesa.
  6. Afegiu-hi la salsa de l’estofat de cua de bou i remeneu-ho. Poseu-ho a punt de sal.
  7. Per a l’arrebossat: passeu les croquetes per la farina, després per l’ou batut, torneu a passar per farina i ou (per evitar que s’obrin) i, finalment, pel panko.
  8. Deixeu-les refredar bé abans de fregir-les (també les podeu congelar en aquest moment).
  9. En una paella, fregiu les croquetes en oli ben calent fins que siguin daurades per fora i serviu-les de seguida.
  10. Serviu les croquetes amb una punta de la maionesa de cua de bou i un germinat de peril·la al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18-20 set

X Fira de la Vinyala

Arriba la Fira del Cargol d'Òdena! Però no parlem de qualsevol espècie, sinó que la jornada...

20 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto