Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu la quinoa amb força aigua. En una olla poseu els 100 g de quinoa juntament amb 200 ml de beguda d’arròs i un pessic de sal. Coeu-ho a foc suau i tapat durant 12 minuts, aproximadament.
  2. Piqueu els festucs i les nous amb l’ajuda d’una mà de morter i els afegiu a la quinoa.
  3. Coeu la quinoa durant 3 minuts més. Seguidament, apagueu el foc i deixeu-ho tapat durant 10 minuts.
  4. Piqueu els xampinyons a daus molt petits.
  5. En una paella salteu els daus de xampinyons amb una mica d’oli d’oliva durant 10 minuts, aproximadament.
  6. Barregeu la quinoa juntament amb els xampinyons i saleu-ho al gust.
  7. En una cassola poseu un rajolí d’oli d’oliva i afegiu-hi la farina. Coeu-ho durant 10 minuts a foc suau i seguidament afegiu-hi els 100 ml de beguda d’arròs restant (a temperatura ambient o lleugerament calenta). Aneu-ho remenant fins que es formi una textura espessa tipus beixamel.
  8. Barregeu la quinoa juntament amb la beixamel, saleu-ho al gust i deixeu-ho refredar a la nevera fins que es formi una massa compacta que us permeti fer croquetes (calen unes 2 hores de repòs de la massa).
  9. Unteu-vos les mans amb una fina capa d’oli d’oliva i formeu les croquetes.
  10. En un bol bateu els ous i en un altre barregeu la farina amb el sèsam.
  11. Arrebosseu les croquetes; primer per ou batut i després per la barreja de la farina amb el sèsam.
  12. Fregiu les croquetes en oli ben calent i les deixeu en paper de cuina per tal de treure’n l’excés d’oli.
  13. Serviu les croquetes sobre una base de fulles d’amanida i decoreu-ho amb una mica de pebre vermell dolç.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto