Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Saleu els trossos de cua de bou, daureu-los en oli d’oliva i reserveu-los en una cassola de fang.
  2. En una paella, i aprofitant l’oli que heu fet servir per fregir la cua de bou, feu un sofregit amb ceba trinxada i el tomàquet.
  3. Un cop a punt, afegiu-hi les dues cullerades de farina diluïdes en el vi negre. Ho remeneu tot enèrgicament i a poc a poc hi incorporeu el brou de carn, que haureu escalfat abans.
  4. Passeu tota aquesta salsa pel colador xinès i repartiu-la sobre els trossos de la cua de bou fins que quedin ben coberts.
  5. Després hi afegiu el buquet d’herbes i ho deixeu coure unes 3 h, com a mínim, fins que sigui ben cuit.
  6. Mitja hora abans d’acabar la cocció, afegiu-hi les pastanagues trossejades, el gra d’all, les patates tallades a l'anglesa —en forma de pilota de rugbi— i les cebetes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: