Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull els fesols la nit abans amb aigua freda. L’endemà, canvieu l’aigua dels fesols i poseu-los a bullir coberts d’aigua amb la ceba, el llorer i la pastanaga fins que siguin cuits. Rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.
  2. Poseu a fregir la llonganissa tallada petita amb un raig d’oli.
  3. A part, salteu les mongetes escorregudes i després tritureu-les.
  4. Muntatge: munteu la cullereta primer amb la pasta de mongetes i al damunt poseu-hi el trosset de llonganissa.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: