Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull els fesols la nit abans amb aigua freda. L’endemà, canvieu l’aigua dels fesols i poseu-los a bullir coberts d’aigua amb la ceba, el llorer i la pastanaga fins que siguin cuits. Rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.
  2. Poseu a fregir la llonganissa tallada petita amb un raig d’oli.
  3. A part, salteu les mongetes escorregudes i després tritureu-les.
  4. Muntatge: munteu la cullereta primer amb la pasta de mongetes i al damunt poseu-hi el trosset de llonganissa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: