Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d’oliva, a foc mitjà.
  2. Peleu els alls i la ceba. Feu un cop sec amb el ganivet als alls, per trencar-los però sense tallar-los. Poseu-los a l’oli calent, que l’aromatitzarà i l’impregnarà d’aroma. Quan siguin daurats, traieu-los. Afegiu-hi la ceba tallada ben petita. Peleu el trosset de gingebre, i ratlleu-lo a sobre de la ceba.
  3. Remeneu-ho i deixeu-ho sofregir 5 min. Quan la ceba comenci a estar transparent, poseu-hi l’albergínia tallada de la mateixa mida que la ceba i deixeu-ho sofregir uns minuts més.
  4. Afegiu-hi la pasta de curri i les espècies, barregeu-ho tot junt. Aboqueu-hi la llet de coco, el caldo de verdures i coeu-ho, destapat, 10-12 min, o fins que veieu que l’albergínia està tendra.
  5. Passat el temps, afegiu-hi els cigrons ja cuits i apagueu el foc. Deixeu-ho reposar 5 min, perquè tots els ingredients quedin ben impregnats. Acabeu-ho amb el coriandre fresc i els anacards i serviu-ho acompanyat d’arròs bullit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto