Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d’oliva, a foc mitjà.
  2. Peleu els alls i la ceba. Feu un cop sec amb el ganivet als alls, per trencar-los però sense tallar-los. Poseu-los a l’oli calent, que l’aromatitzarà i l’impregnarà d’aroma. Quan siguin daurats, traieu-los. Afegiu-hi la ceba tallada ben petita. Peleu el trosset de gingebre, i ratlleu-lo a sobre de la ceba.
  3. Remeneu-ho i deixeu-ho sofregir 5 min. Quan la ceba comenci a estar transparent, poseu-hi l’albergínia tallada de la mateixa mida que la ceba i deixeu-ho sofregir uns minuts més.
  4. Afegiu-hi la pasta de curri i les espècies, barregeu-ho tot junt. Aboqueu-hi la llet de coco, el caldo de verdures i coeu-ho, destapat, 10-12 min, o fins que veieu que l’albergínia està tendra.
  5. Passat el temps, afegiu-hi els cigrons ja cuits i apagueu el foc. Deixeu-ho reposar 5 min, perquè tots els ingredients quedin ben impregnats. Acabeu-ho amb el coriandre fresc i els anacards i serviu-ho acompanyat d’arròs bullit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto