Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d’oliva, a foc mitjà.
  2. Peleu els alls i la ceba. Feu un cop sec amb el ganivet als alls, per trencar-los però sense tallar-los. Poseu-los a l’oli calent, que l’aromatitzarà i l’impregnarà d’aroma. Quan siguin daurats, traieu-los. Afegiu-hi la ceba tallada ben petita. Peleu el trosset de gingebre, i ratlleu-lo a sobre de la ceba.
  3. Remeneu-ho i deixeu-ho sofregir 5 min. Quan la ceba comenci a estar transparent, poseu-hi l’albergínia tallada de la mateixa mida que la ceba i deixeu-ho sofregir uns minuts més.
  4. Afegiu-hi la pasta de curri i les espècies, barregeu-ho tot junt. Aboqueu-hi la llet de coco, el caldo de verdures i coeu-ho, destapat, 10-12 min, o fins que veieu que l’albergínia està tendra.
  5. Passat el temps, afegiu-hi els cigrons ja cuits i apagueu el foc. Deixeu-ho reposar 5 min, perquè tots els ingredients quedin ben impregnats. Acabeu-ho amb el coriandre fres i els anacards i serviu-ho acompanyat d’arròs bullit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

21-23 set

Fira de l’Ametlla de Vilagrassa 2018

La situació estratègica de Vilagrassa, al peu del camí ral, li va valdre l’any 1185 la concessió...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto