Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d’oliva, a foc mitjà.
  2. Peleu els alls i la ceba. Feu un cop sec amb el ganivet als alls, per trencar-los però sense tallar-los. Poseu-los a l’oli calent, que l’aromatitzarà i l’impregnarà d’aroma. Quan siguin daurats, traieu-los. Afegiu-hi la ceba tallada ben petita. Peleu el trosset de gingebre, i ratlleu-lo a sobre de la ceba.
  3. Remeneu-ho i deixeu-ho sofregir 5 min. Quan la ceba comenci a estar transparent, poseu-hi l’albergínia tallada de la mateixa mida que la ceba i deixeu-ho sofregir uns minuts més.
  4. Afegiu-hi la pasta de curri i les espècies, barregeu-ho tot junt. Aboqueu-hi la llet de coco, el caldo de verdures i coeu-ho, destapat, 10-12 min, o fins que veieu que l’albergínia està tendra.
  5. Passat el temps, afegiu-hi els cigrons ja cuits i apagueu el foc. Deixeu-ho reposar 5 min, perquè tots els ingredients quedin ben impregnats. Acabeu-ho amb el coriandre fresc i els anacards i serviu-ho acompanyat d’arròs bullit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

29 gen

Taller Cuina tradicional dels Països Catalans

Els dimecres del 15 a 26 de febrer, de 19.30 a 21.30 h, es duran a terme tallers de cuina dedicats a la gastronomia...

30 gen

Taller de Daifuku Mochi: 'El dolç japonès més desitjat' 2020

Si voleu aprendre a elaborar el 'daikufu', també anomenat 'daifukumochi', un dolç japonès que consisteix...

31 gen

Taller Aprenem a fer seitan Nou 2020

El 24 i el 31 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es fa un taller per aprendre a elaborar seitan al Centre Cívic...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto