Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per a la melmelada de gerds: reserveu 100 g de gerds per acabar el dau de pa de pessic. Amb l’ajuda d’un adult, poseu els 500 g de gerds restants en una olla, amb el sucre i el suc de llimona. Coeu-ho 10 min a foc mitjà. Reserveu-ho.
  2. Blanquegeu els ous amb el sucre fins que doblin el volum.
  3. Aboqueu-hi l’oli a poc a poc, fins a integrar-lo.
  4. Afegiu-hi la nata líquida i, amb l’ajut d’una llengua pastissera, integreu-hi la farina amb el llevat.
  5. Engreixeu i enfarineu un motlle quadrat o rectangular (si és de silicona, no caldrà), aboqueu-hi la massa i coeu-ho al forn, a 200 ºC, uns 30 min.
  6. Quan el pa de pessic sigui fred, talleu-lo a daus i buideu-nr el centre amb una cullera buidadora.
  7. Farciu el dau amb una culleradeta de melmelada de gerds. Coroneu-ho amb nata muntada i ensucrada i un gerd natural.

El consell

  • Si algun dia us queda fruita molt madura, com, per exemple, figues o maduixes, podeu aprofitar per fer la melmelada que us proposem en aquesta recepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

10 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

14 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

09 nov - 15 des

IV Caminada Solidària i Mosst solidàri

El diumenge 15 de desembre, a les 10.30 h, tindrà lloc la quarta caminada solidària per col·laborar...

14-15 des

VII Mercat de Prop

Tastos, tallers, activitats infantils, demostracions de cuina... Poc abans de Nadal, Preixana celebra la setena...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto