Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per a la melmelada de gerds: reserveu 100 g de gerds per acabar el dau de pa de pessic. Amb l’ajuda d’un adult, poseu els 500 g de gerds restants en una olla, amb el sucre i el suc de llimona. Coeu-ho 10 min a foc mitjà. Reserveu-ho.
  2. Blanquegeu els ous amb el sucre fins que doblin el volum.
  3. Aboqueu-hi l’oli a poc a poc, fins a integrar-lo.
  4. Afegiu-hi la nata líquida i, amb l’ajut d’una llengua pastissera, integreu-hi la farina amb el llevat.
  5. Engreixeu i enfarineu un motlle quadrat o rectangular (si és de silicona, no caldrà), aboqueu-hi la massa i coeu-ho al forn, a 200 ºC, uns 30 min.
  6. Quan el pa de pessic sigui fred, talleu-lo a daus i buideu-nr el centre amb una cullera buidadora.
  7. Farciu el dau amb una culleradeta de melmelada de gerds. Coroneu-ho amb nata muntada i ensucrada i un gerd natural.

El consell

  • Si algun dia us queda fruita molt madura, com, per exemple, figues o maduixes, podeu aprofitar per fer la melmelada que us proposem en aquesta recepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto