Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la col a la juliana i saleu-la, deixeu-la suar 30 min i escorreu-la.
  2. Retireu el budell de la botifarra i traieu-ne la carn.
  3. En un bol, barregeu la picada de botifarra, la col escorreguda i el gingebre ratllat, fins a integrar bé tots els ingredients.
  4. Estireu les oblees i al centre poseu-hi el farciment (uns 25 g). Tanqueu-les i repasseu-ne les vores amb aigua i fent-hi pessics, perquè tanquin bé.
  5. Marqueu els 'dumplings' en una paella antiadherent amb un fil d'oli. Quan estiguin daurats, incorporeu-hi mig dit d'aigua, tapeu-ho i deixeu que s'evapori. Acabeu de segellar els 'dumplings' fins que recuperin la textura cruixent.
  6. Per a la vinagreta de soja: barregeu la soja, el vinagre de poma i les llavors de sèsam.
  7. Serviu els 'dumplings' amb la vinagreta de soja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: