Preparació
- Talleu la col a la juliana i saleu-la, deixeu-la suar 30 min i escorreu-la.
- Retireu el budell de la botifarra i traieu-ne la carn.
- En un bol, barregeu la picada de botifarra, la col escorreguda i el gingebre ratllat, fins a integrar bé tots els ingredients.
- Estireu les oblees i al centre poseu-hi el farciment (uns 25 g). Tanqueu-les i repasseu-ne les vores amb aigua i fent-hi pessics, perquè tanquin bé.
- Marqueu els 'dumplings' en una paella antiadherent amb un fil d'oli. Quan estiguin daurats, incorporeu-hi mig dit d'aigua, tapeu-ho i deixeu que s'evapori. Acabeu de segellar els 'dumplings' fins que recuperin la textura cruixent.
- Per a la vinagreta de soja: barregeu la soja, el vinagre de poma i les llavors de sèsam.
- Serviu els 'dumplings' amb la vinagreta de soja.