Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Rentem i tallem les verdures a daus petits. Ho barregem en un bol.
  2. Escorrem els cigrons i els posem en el bol. Si es vol fer amb cigrons secs, s'han de deixar la nit anterior en remull i després bullir durant 2 hores (o 30 minuts amb olla a pressió).
  3. Hi afegim la tonyina i ho barregem tot.
  4. Ho salpebrem al gust, hi afegim l'OOVE i ho reguem amb l'agredolç de cabernet amb mel de castanyer Alemany.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: