Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Rentem i tallem les verdures a daus petits. Ho barregem en un bol.
  2. Escorrem els cigrons i els posem en el bol. Si es vol fer amb cigrons secs, s'han de deixar la nit anterior en remull i després bullir durant 2 hores (o 30 minuts amb olla a pressió).
  3. Hi afegim la tonyina i ho barregem tot.
  4. Ho salpebrem al gust, hi afegim l'OOVE i ho reguem amb l'agredolç de cabernet amb mel de castanyer Alemany.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: