Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per a la vinagreta: tritureu els pebrots amb l’oli d’oliva i afegiu-hi una mica de sal. Per fer-ho, si no sabeu fer anar el túrmix, demaneu ajuda a un adult. Un cop triturat, reserveu-ho.
  2. Talleu el pa a dauets i torreu-los. Els podeu torrar al forn o en una paella. Reserveu-los.
  3. Poseu els ous coberts amb aigua en una cassoleta i bulliu-los, a foc mitjà, 10 min, a partir del moment que trenca el bull. Refresqueu-los immediatament i peleu-los. Talleu-los a llunes.
  4. Talleu la botifarra a dauets i les anxoves, a bocinets.
  5. Barregeu tots els ingredients menys els ous i el pa. Amaniu-los amb la vinagreta de pebrots del piquillo i ho acabeu amb l’ou, els daus de pa i una mica de julivert.

El consell

  • En comptes de preparar l’empedrat amb cigrons, podeu fer-ho amb mongetes. També podeu canviar la botifarra per altres ingredients, com, per exemple, una mica de tonyina.
  • Aquest és un plat ideal per preparar un dia que penseu passar el matí a la piscina o a la platja. Deixeu l’empedrat a la nevera i serviu-lo ben fresquet.
  • Els llegums són saníssims! N’hauríeu de menjar, com a mínim, dos cops per setmana.

Més receptes amb Llegums

Mongetes amb llamàntol Sense
gluten

Mongetes amb llamàntol

Per Lídia Blancafort Ortiz

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto