Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per a la vinagreta: tritureu els pebrots amb l’oli d’oliva i afegiu-hi una mica de sal. Per fer-ho, si no sabeu fer anar el túrmix, demaneu ajuda a un adult. Un cop triturat, reserveu-ho.
  2. Talleu el pa a dauets i torreu-los. Els podeu torrar al forn o en una paella. Reserveu-los.
  3. Poseu els ous coberts amb aigua en una cassoleta i bulliu-los, a foc mitjà, 10 min, a partir del moment que trenca el bull. Refresqueu-los immediatament i peleu-los. Talleu-los a llunes.
  4. Talleu la botifarra a dauets i les anxoves, a bocinets.
  5. Barregeu tots els ingredients menys els ous i el pa. Amaniu-los amb la vinagreta de pebrots del piquillo i ho acabeu amb l’ou, els daus de pa i una mica de julivert.

El consell

  • En comptes de preparar l’empedrat amb cigrons, podeu fer-ho amb mongetes. També podeu canviar la botifarra per altres ingredients, com, per exemple, una mica de tonyina.
  • Aquest és un plat ideal per preparar un dia que penseu passar el matí a la piscina o a la platja. Deixeu l’empedrat a la nevera i serviu-lo ben fresquet.
  • Els llegums són saníssims! N’hauríeu de menjar, com a mínim, dos cops per setmana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto