Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per a la vinagreta: tritureu els pebrots amb l’oli d’oliva i afegiu-hi una mica de sal. Per fer-ho, si no sabeu fer anar el túrmix, demaneu ajuda a un adult. Un cop triturat, reserveu-ho.
  2. Talleu el pa a dauets i torreu-los. Els podeu torrar al forn o en una paella. Reserveu-los.
  3. Poseu els ous coberts amb aigua en una cassoleta i bulliu-los, a foc mitjà, 10 min, a partir del moment que trenca el bull. Refresqueu-los immediatament i peleu-los. Talleu-los a llunes.
  4. Talleu la botifarra a dauets i les anxoves, a bocinets.
  5. Barregeu tots els ingredients menys els ous i el pa. Amaniu-los amb la vinagreta de pebrots del piquillo i ho acabeu amb l’ou, els daus de pa i una mica de julivert.

El consell

  • En comptes de preparar l’empedrat amb cigrons, podeu fer-ho amb mongetes. També podeu canviar la botifarra per altres ingredients, com, per exemple, una mica de tonyina.
  • Aquest és un plat ideal per preparar un dia que penseu passar el matí a la piscina o a la platja. Deixeu l’empedrat a la nevera i serviu-lo ben fresquet.
  • Els llegums són saníssims! N’hauríeu de menjar, com a mínim, dos cops per setmana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19-21 oct

Fira de Sant Ermengol

La Seu d’Urgell celebra una nova edició de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol, en el marc...

11-21 oct

Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat 2018

L’Ametlla de Mar viu unes jornades gastronòmiques dedicades a un dels plats més tradicionals de...

20-21 oct

IV Festival Tapes del Món

Les Tapes del Món aterren per quarta vegada a la rambla Marina per donar a conèixer la cultura gastronòmica...

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto