Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per a la vinagreta: tritureu els pebrots amb l’oli d’oliva i afegiu-hi una mica de sal. Per fer-ho, si no sabeu fer anar el túrmix, demaneu ajuda a un adult. Un cop triturat, reserveu-ho.
  2. Talleu el pa a dauets i torreu-los. Els podeu torrar al forn o en una paella. Reserveu-los.
  3. Poseu els ous coberts amb aigua en una cassoleta i bulliu-los, a foc mitjà, 10 min, a partir del moment que trenca el bull. Refresqueu-los immediatament i peleu-los. Talleu-los a llunes.
  4. Talleu la botifarra a dauets i les anxoves, a bocinets.
  5. Barregeu tots els ingredients menys els ous i el pa. Amaniu-los amb la vinagreta de pebrots del piquillo i ho acabeu amb l’ou, els daus de pa i una mica de julivert.

El consell

  • En comptes de preparar l’empedrat amb cigrons, podeu fer-ho amb mongetes. També podeu canviar la botifarra per altres ingredients, com, per exemple, una mica de tonyina.
  • Aquest és un plat ideal per preparar un dia que penseu passar el matí a la piscina o a la platja. Deixeu l’empedrat a la nevera i serviu-lo ben fresquet.
  • Els llegums són saníssims! N’hauríeu de menjar, com a mínim, dos cops per setmana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

06 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

21 nov - 08 des

II Quinto Tapa Corbera

Del 21 de novembre al 8 de desembre, les barres dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat s’ompliran...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto