Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’escuma: hidrateu la gelatina en aigua freda. Coleu l’arròs amb llet esprement-lo bé per tal de treure'n tota la llet. En total necessitem 300 g de llet. Escalfeu una petita part d’aquesta llet i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Barregeu la gelatina amb la resta de llet i ompliu el sifó. Carregueu-lo amb una càpsula de gas i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
  3. Per a la teula: barregeu la mantega fosa (però no calenta) amb la resta d’ingredients. Repartiu porcions de massa ben fines sobre un paper de forn i repartiu-hi uns grans d’arròs inflat per sobre.
  4. Coeu-ho a 200 ºC fins que es comenci a daurar. Traieu-ho del forn i ràpidament abans no es refredin doneu-los la forma desitjada.
  5. Per servir-ho, repartiu a les copes una mica d’escuma i decoreu-ho amb la teula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto