Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’escuma: hidrateu la gelatina en aigua freda. Coleu l’arròs amb llet esprement-lo bé per tal de treure'n tota la llet. En total necessitem 300 g de llet. Escalfeu una petita part d’aquesta llet i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Barregeu la gelatina amb la resta de llet i ompliu el sifó. Carregueu-lo amb una càpsula de gas i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
  3. Per a la teula: barregeu la mantega fosa (però no calenta) amb la resta d’ingredients. Repartiu porcions de massa ben fines sobre un paper de forn i repartiu-hi uns grans d’arròs inflat per sobre.
  4. Coeu-ho a 200 ºC fins que es comenci a daurar. Traieu-ho del forn i ràpidament abans no es refredin doneu-los la forma desitjada.
  5. Per servir-ho, repartiu a les copes una mica d’escuma i decoreu-ho amb la teula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto