Troba la teva recepta

Divendres vam assistir tota la colla bloguera a la classe de cuina amb en David Lienas al Bonpreu. Una de les receptes que ens va ensenyar va ser aquesta escuma de crema catalana.

La classe va consistir en un monogràfic sobre la nova cuina catalana, ja que, a partir de plats i ingredients típics de casa nostra, en David va proposar variacions per adaptar-los a la cuina actual. L’escuma de crema catalana, sense Maizena, la va fer amb un sifó d’escuma per donar-li textura i la va servir en gotets. Jo la vaig trobar un pèl dolça, de manera que he reduït la quantitat de sucre de la recepta original. En David ens va donar un bon consell: deixar unes hores la llet amb la canyella i la llimona, així es nota molt més el gust!

Preparació

  1. Infusioneu la llet i una mica de nata amb el sucre, la canyella i la pell de llimona.
  2. Un cop fred, coleu-ho i barregeu-ho amb la resta de la nata. Afegiu-hi els rovells d’ou i barregeu-ho-ho bé.
  3. Ompliu un sifó de 500 ml amb la barreja i a carregueu-lo amb una càrrega. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  4. Presenteu l’escuma en copes i, si es vol, cremeu-la amb sucre i un bufador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto